WEBDESIGN EN RE-DESIGN

 

Een goed grafisch ontwerp spreekt uw doelgroep meteen aan.

Dit betekent dat het webdesign naadloos dient aan te sluiten op uw huisstijl en (gewenste) imago. Uw website voorziet in de gewenste informatiebehoefte, en is bovenal duidelijk en gebruikersvriendelijk. Het webdesign dient ook rekening te houden met toekomstige uitbreidingen en de mogelijkheid dat u zelf ook, indien gewenst, uw website kunt actualiseren en beheren met bijvoorbeeld beeldmateriaal, foto’s, actuele informatie, speciale aanbiedingen, et cetera.

 

WEBDESIGN

Uw website voorziet in de gewenste informatie behoefte en is bovenal duidelijk en gebruikersvriendelijk.

De basis van uw website bestaat uit een goed communicatieplan, internetmarketing, webadvies, webdesign, webdevelopment en webonderhoud.

Het webdesign dient ook rekening te houden met toekomstige uitbreidingen en de mogelijkheid dat u zelf ook (indien gewenst) uw website kunt actualiseren en beheren met bijvoorbeeld beeldmateriaal, foto’s, actuele informatie, speciale aanbiedingen, et cetera.

 

WEBSITE RE-DESIGN

Bent u ontevreden over uw huidige website? SF Studio analyseert met u uw website en maakt aanpassingen zodat uw website:

  • uw doelgroep direct aanspreekt;
  • aansluit bij uw bestaande huisstijl;
  • aansluit bij het (gewenste) imago;
  • voorziet in de informatiebehoefte van (potentiële) klanten;
  • duidelijk en gebruikersvriendelijk is;
  • goed gevonden wordt door zoekmachines.

Verder kunnen wij uw website uitbreiden met een webshop, nieuwsbrief-module of digitale agenda. Bovendien kunnen wij u instrueren hoe u zelfstandig uw website kunt actualiseren en beheren met tekst en beeldmateriaal.

Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .