MAAK KENNIS MET SF STUDIO

Marketing, communicatie, strategiebepaling, beeld of tekst, SF Studio is van alle markten thuis. Kenmerkend voor het reclamebureau - gevestigd in hartje Betuwe - is een breed producten- en dienstenpakket.

Oprichter Herman Hanselaar heeft alle vakkennis in huis om uw reclamevraag te beantwoorden. In de afgelopen 27 jaar heeft de Ochtense ondernemer ruimschoots ervaring opgedaan om u tot in de puntjes te helpen. Thea Hanselaar bureaumanager en onze diverse specialisten maken het reclameteam compleet.

 

HISTORIE

Herman is als zelfstandig ondernemer gestart op 1 januari 1992. Na zich een paar maanden als marketeer te hebben verhuurd is hij in mei 1992 gestart met de SF Studio, in eerste instantie als een beeld- en geluidsstudio. Al vrij snel specialiseerde hij zich in foodfotografie met als nichemarkt versproducten voor winkels en ambulante handel. Hiervoor werd een dealernetwerk opgebouwd bestaande uit gespecialiseerde wagenbouw- en interieurbouwbedrijven. Vakkennis op het gebied van verkoop, marketing, marktonderzoek en nog veel meer is hier in praktijk gebracht met als gevolg een mooie basis en groei van de SF Studio.

Langzaamaan werd de studio uitgebreid met allerlei facetten; vormgeving, 'nieuwe media' in allerlei maten en vormen.
De groei en diverse ontwikkelingen hebben uiteindelijk geleid naar de vorm van het huidige bedijf. De totale markt wordt inmiddels bedient met een uitgebreid netwerk van specialisten, collegaondernemers en ZZPérs. Regie en uitvoering blijven altijd in eigen beheer.

Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .