MAAK KENNIS MET SF STUDIO

Marketing, communicatie, strategiebepaling, beeld of tekst, de reclamestudio is van alle markten thuis. Kenmerkend voor het reclamebureau - gevestigd in hartje Betuwe - is een breed producten- en dienstenpakket.

Door de korte lijnen zijn alle medewerkers van het wel en wee van de organisatie op de hoogte. Snel schakelen is hierdoor eerder gemeengoed dan uitzondering.

Oprichter Herman Hanselaar heeft alle vakkennis in huis om uw reclamevraag te beantwoorden. In de afgelopen twee decennia heeft de Ochtense ondernemer namelijk ruimschoots ervaring opgedaan om u tot in de puntjes te helpen. Thea Hanselaar bureaumanager en onze grafisch vormgever en internetspecialist, maken het reclameteam compleet.

 

HISTORIE

Na zijn studie Commerciële Economie heeft Herman na 3 jaar als marketingman gewerkt bij het latere ISC interieurs. Vakkennis op het gebied van verkoop, marketing, marktonderzoek en nog veel meer is hier in de praktijk gegroeid.

Maar Herman houdt van uitdagingen en startte een eigen bedrijf met beeld en geluid…maar er is meer. Langzaamaan werd de studio uitgebreid met allerlei facetten; vormgeving, 'nieuwe media' in allerlei maten en vormen.

Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .