ADVISERING

 

Jarenlange ervaring van SF Studio stelt de organisatie in staat u eerlijk en deskundig advies te geven op tal van gebieden.

Specifieke marketing- of communicatievraagstukken? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0344 643657 of via email: info@sfstudio.nl. De professionele medewerkers helpen u graag verder of nemen contact met u op.BELETTERING / SIGNMAKING

 
Belettering, ook wel signmaking genoemd, is één van de hands-on specialiteiten van SF Studio.

Bij SF Studio heeft u de keuze uit een breed scala aan vinylsoorten, passend bij elke ondergrond. Door onze materiaalkennis gebruiken we ook de juiste vinyls bij de gevraagde ondergrond. Hierdoor worden onnodige scheuren en krimplijnen voorkomen. Door alleen gebruik te maken van de twee echte A-merken, 3m en Avery, komt verkleuring binnen gestelde garantietermijnen niet voor.

Van gewone vinylstickers voor ramen, borden en auto's tot en met Car Wrap, van seriematige stickers tot en met full-color behang. SF Studio, ontwerpt, print, snijdt en lamineert alles in eigen huis. Wenst u doeken in plaats van borden, geen probleem, we hebben voldoende materiaal op voorraad. Frame eromheen? We hebben standaard 6 meter buizen liggen.

SF Studio, bedenkt, ontwerpt , print, snijdt en monteert … Alle facetten van het productieproces worden door ons of onder onze regie uitgevoerd. Meer weten over belettering? Neem contact op via telefoonnummer 0344 643 657 of via email: info@sfstudio.nl.BEURSBENODIGDHEDEN

 

Een opvallende beursstand nodig? SF Studio zorgt ervoor dat u gezien wordt!

Beurswanden, standmateriaal, promotieartikelen, banners… Het is slechts een greep uit het brede productenassortiment. SF Studio verzorgt het design, de fotografie, het drukwerk en meer. Kortom, er zijn tal van mogelijkheden. En bijkomend voordeel: SF Studio zorgt er ook voor dat u uw standmateriaal bij een volgende beurs gewoon nog eens kunt gebruiken!BUITENRECLAME

 

Uw buitenreclame is uw tweede visitekaartje. Een opvallende uiting van logo en huisstijl maken uw bedrijfspand compleet.

En net als belettering van het wagenpark is het dé methode om gezien te worden. SF Studio ontwerpt buitenreclame. Maar neemt ook de productie, plaatsing en montage voor rekening. In de ontwerpfase worden u altijd diverse ontwerpen gepresenteerd. Ontwerpen die bij u passen!

Wij ontwerpen uw gevelreclame in onze studio, produceren de belettering in de eigen werkplaats en zorgen voor een vakkundige plaatsing.

In de ontwerpfase presenteren wij u meerdere ontwerpen en mogelijkheden. De productie van uw gevel- of buitenreclame zal meestal in onze eigen werkplaats plaatsvinden. Soms doen wij voor specialistische (deel-)producten een beroep op ons netwerk. Gevel- en buitenreclame kent een brede toepassing. SF Studio heeft veel ervaring in het ontwerp, de productie en installatie/montage op het gebied van:

Gevelreclame:

Lichtbak, Reclamebord, freesletters of spanframes in zowel in on- en verlichte uitvoeringen. Ook combinaties zijn mogelijk, voor een extra opvallend resultaat.

 • Reclame zuil:
  Zowel in on- en verlichte uitvoeringen.
 • Reclame bord:
  Zowel in on- en verlichte uitvoeringen en in vele materialen leverbaar.
 • Spanframes:
  Het grote voordeel van een spanframe is het snelle wisselgemak. Het doek kan op ieder gewenst moment worden vervangen voor een andere. Zo kan ideaal op thema’s, nieuwe ontwikkelingen, acties worden ingespeeld, zonder ingewikkelde ingrepen.
 • Bewegwijzering:
  Niets is zo belangrijk als het gemak waarmee klanten uw bedrijf weten te vinden en hoe ze gebruik kunnen maken van uw bedrijfsterrein voor het parkeren, laden/lossen of het vinden van de juiste entree. Zowel in on- en verlichte uitvoeringen en in vele materialen leverbaar.
 • Projectbord:
  Uw te realiseren project, nieuwe locatie, verkooppunt of reclame thema-uiting op iedere gewenste plek is eenvoudig te realiseren met een projectbord met een aanzienlijk verhoogde attentiewaarde als gevolg. Een projectbord voorzien van een full-color verhoogd de attentiewaarde nog extra.

Samenwerking en service

SF Studio biedt full-service waarbij constructief samenwerken en het bieden van optimale service speerpunten zijn, zowel bij het ontwerp als bij de realisatie. U heeft bij onze ontwerpstudio een vast aanspreekpunt, zodat de communicatie soepel en effectief verloopt en er een goede prestatie kan worden gerealiseerd.

Hier vindt u een impressie van enkele door ons gerealiseerde projecten. Daarnaast bent u van harte uitgenodigd voor een bezoek aan ons kantoor, zodat we tijdens onze wederzijdse kennismaking meer zullen tonen op het gebied van gevel- en buitenreclame.COMMUNICATIE

 

Communiceren is de sleutel tot succes.

Het begint dan ook al bij het kennismakingsgesprek. Hierin worden doelen bepaald, maar ook uw wensen en eisen vastgesteld. Het uiteindelijk doel is de realisatie van een prachtig concept! Geheel naar uw wens!DIA- EN DURATRANS

 

Op zoek naar een dia op het gebied van verspresentatie?

SF Studio heeft een uitgebreid assortiment van dia’s met afbeeldingen van vis, vlees, kip, AGF, brood, sushi, garnalen en meer! Kijk op versdia.sfstudio.nl voor een uitgebreid overzicht. Specifieke fotografie nodig? Neem contact op voor de mogelijkheden. Het kwalitatief uitstekende beeldmateriaal kan worden toegepast bij lichtbakken, full-colors als autobelettering, op flyers en tal van andere presentatiemogelijkheden.DRUKWERK

 

Drukwerk van uitzonderlijke kwaliteit! Dát is het drukwerk van SF Studio.

De ontwerpstudio ontwerpt logo’s, huisstijlen, briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, brochures, werkblokken en overige documenten. En laat deze intern of extern drukken. Specifieke vragen? Stel ons deze. Wij helpen u graag!

Wij kunnen uw huisstijl bewaken omdat wij naast drukwerk ook uw website, nieuwsbrief of andere vormen van mailings kunnen verzorgen. Hierbij wordt goed gelet op de combinatie van gedrukte media en internettoepassingen, zodat de huisstijl binnen alle facetten van uw promotiemix gewaarborgd is.

Met name de (on)mogelijkheden van de combinatie gedrukte media en internettoepassingen is bij SF Studio in goede handen. Zo komt u in elke mediatoepassing goed voor het voetlicht, in een herkenbare eigen stijl en in een vorm die past bij het medium. U heeft bij onze ontwerpstudio een vast aanspreekpunt, zodat de communicatie soepel en effectief verloopt en er een goede prestatie kan worden gerealiseerd.

Hier vindt u een impressie van het door ons gerealiseerde drukwerk. Daarnaast bent u van harte uitgenodigd voor een bezoek aan ons kantoor, zodat we tijdens onze wederzijdse kennismaking meer zullen tonen op het gebied van o.a. drukwerk. Afspraak maken?FOTOGRAFIE

 

Productfotografie, voedselfotografie, modellenfotografie, modefotografie… Als u fotografie zegt, dan zegt u SF Studio.

In negen van de tien keer is het dan ook de start van een project. Het reclamebureau beschikt over een professioneel ingerichte fotografieruimte met digitale fotografieapparatuur, diverse belichtingstechnieken en achterwanden. Uiteraard kan er ook op lografeerd worden. Beeldbewerking zorgt er tenslotte voor dat uw foto de perfecte foto is! Afdrukken op posterformaat of canvas? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

 

Bij SF Studio vindt u een professioneel ingerichte fotografieruimte met hoogwaardige digitale en analoge fotografieapparatuur, diverse fotolampen en -achterwanden.

Uiteraard fotograferen wij ook op locatie. Dan nemen wij onze mobiele fotografieapparatuur mee.

Naast een digitale Canon setup beschikken wij over Hasselblad camera's, waarbij 6:6 negatieven worden gebruikt voor het meest perfecte resultaat voor dia / duratrans en zeer grote vergrotingen.

Al het beeldmateriaal wordt op de hoogste kwaliteit ontwikkeld en beheerd, zodat het voor alle reclametoepassingen kan worden gebruikt. Of het nu voor een foto in een advertentie is, een full-color voor op uw bedrijfswagen, website of op en groot projectbord, het beeldmateriaal is van een perfecte hoogwaardige kwaliteit.

Reclamefotografie kent een brede toepassing. SF Studio heeft veel ervaring in reclamefotografie op het gebied van:

 • Voedselfotografie:
  (zie hiervoor onze aparte website: versdia.sfstudio.nl)
 • Portretfotografie:
  Foto's van uzelf en/of uw personeel ten behoeve van een brochure, advertentie, website, et cetera.
 • Bedrijfsfotografie:
  Foto's van uw bedrijfspand, wagenpark of productiemiddelen ten behoeve van een bedrijfsreportage.
 • Projectfotografie:
  Foto's van uw bedrijfswerkzaamheden, uw dienstverlening en uw projecten in ontwikkeling of reeds gerealiseerd.
 • Productfotografie:
  Foto's van uw producten en verpakkingsmaterialen.

Hier vindt u een impressie van de door ons gerealiseerde fotografieprojecten. Daarnaast bent u van harte uitgenodigd voor een bezoek aan ons kantoor, zodat we tijdens onze wederzijdse kennismaking meer zullen tonen op het gebied van fotografie. U kunt dan direct met uw vaste aanspreekpunt kennismaken. Afspraak maken?FULL-COLOR

 

Posters, stickers, spandoeken en vlaggen en autobelettering. Het is slechts een greep uit de onderscheidende full colors van SF Studio.

Het reclamebureau maakt en produceert zelf de ontwerpen. Ontwerpen die scherp geprijsd zijn en geleverd worden met drie jaar kleurgarantie. De basis van een kwalitatief hoogwaardige full color is goed beeldmateriaal. Dit kan SF Studio voor u verzorgen. Want ook voor fotografie bent u bij SF Studio aan het juiste adres.

 

De full-colors zijn in binnen- en buitenkwaliteit leverbaar.

In onze werkplaats kunnen we uw afbeeldingen printen, lamineren, op maat snijden en appliceren. Of het nu gaat om stickervelletjes met uw logo of fotowanden van ettelijke vierkante meters, full-colors kennen een breed toepassingsgebied. De basis van een kwalitatief hoogwaardige full-color is goed beeldmateriaal.

In ons bedrijfspand hebben wij een professioneel ingerichte fotografieruimte met camera's, diverse professionele fotolampen en -achterwanden. Uiteraard vindt er ook op locatie fotografie plaats, waarbij onze mobiele fotografieapparatuur wordt meegenomen. Al het beeldmateriaal wordt op de hoogste kwaliteit ontwikkeld en beheerd, zodat het voor alle reclametoepassingen kan worden gebruikt. Of het nu voor een foto in een advertentie is, een full-color voor op uw bedrijfswagen, website of op en groot projectbord, het beeldmateriaal is van een perfecte hoogwaardige kwaliteit.

SF Studio heeft veel ervaring in het ontwerp, productie en toepassen van full-colors op het gebied van:

 • Posters:
  Binnen- en buitenkwaliteit met kleurgarantie: voor bijvoorbeeld binnen presentaties / stoepborden / (zie ook onze website versdia.sfstudio.nl)
 • Autobelettering:
  Uw producten, gerealiseerde projecten of huisstijl op uw wagenpark
 • Stickers:
  In alle soorten en maten leverbaar. Vanaf >1 stuks voor een scherpe prijs!
 • Spandoeken en vlaggen:
  Uw vlag of spandoek in full-color uitvoering is pas echt opvallend en onderscheidend.

Alle full-color toepassingen worden geleverd inclusief kleurgarantie.

Voor alles op reclamegebied heeft u maar één full-service reclamebureau nodig die èn ontwerpt, ontwikkelt èn het in eigen huis produceert. Naast vakkennis over beeldbewerking en kleurenprofielen kunt u van ons ook een goede materiaalkennis verwachten.

Hier vindt u een impressie van enkele door ons gerealiseerde projecten. Daarnaast bent u van harte uitgenodigd voor een bezoek aan ons kantoor, zodat we tijdens onze wederzijdse kennismaking meer zullen tonen op het gebied van full-colors. Afspraak maken?GEVELRECLAME

 

Uw gevel is toch ook hét visitekaartje van uw pand?

SF Studio zorgt ervoor dat uw bedrijf opvalt. On- of verlichte gevelreclame, eventueel met freesletters, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Gevelreclame is onderdeel van buitenreclame.HUISSTIJL EN LOGO

 

De basis van communicatie van uw bedrijf is een duidelijk, voor uw doelgroep herkenbaar logo en de daarbij horende huisstijl.

SF Studio inventariseert uw bedrijfsdoelstelling, strategie, gewenst imago, producten en/of diensten. Ingrediënten die allemaal naadloos aansluiten op elkaar. Het reclamebureau uit Ochten maakt de uitstraling die past bij uw identiteit. Ieder logo wordt op maat gemaakt, het ligt niet op het schap…

Maar wordt uw huisstijl wel doorgevoerd in al uw communicatie-uitingen? SF Studio geeft u het antwoord. Want ook huisstijlbewaking behoort tot het dienstenaanbod. Hierbij wordt goed gelet op de combinatie van gedrukte media en internettoepassingen, zodat de huisstijl binnen alle facetten van uw promotiemix gewaarborgd is.

 

Wij inventariseren uw bedrijfsdoelstelling, strategie, gewenst imago, producten en/of diensten. Uw logo en huisstijl dienen hierop naadloos aan te sluiten. Aangezien wij vele toepassingen in eigen huis kunnen produceren houden wij bij het ontwerp daar ook rekening mee. U heeft niets aan een fraaie huisstijl die niet of slechts tegen hoge kosten kan worden toegepast op de gewenste media.

Tijdens het ontwerp van het logo en de huisstijl worden meerdere logo's aan u gepresenteerd. SF Studio biedt full-service reclame, waarbij constructief samenwerken en het bieden van optimale service speerpunten zijn. U weet immers best wat u mooi vindt en wat bij uw bedrijf past. Wij helpen u dit te verwoorden in sterke beelden. U heeft bij onze ontwerpstudio een vast aanspreekpunt, zodat de communicatie soepel en effectief verloopt en er een goede prestatie kan worden gerealiseerd.

Voor alles op reclamegebied heeft u maar één full-service reclamebureau nodig die voor u ontwerpt, ontwikkelt èn produceert. U mag rekenen op onze vak- en materiaalkennis.

Hier vindt u een impressie van enkele door ons ontwikkelde logo’s en huisstijlen. Daarnaast bent u van harte uitgenodigd voor een bezoek aan ons kantoor, zodat we tijdens onze wederzijdse kennismaking meer zullen tonen op het gebied van o.a. logo’s en huisstijlen. U kunt dan direct met uw aanspreekpunt kennismaken. Afspraak maken?KLEDING

 

Voor een verzorgde uitstraling is bedrijfskleding voor uw personeel van belang. Het verhoogt het samenwerkingsgevoel, biedt een optimaal werkcomfort, verhoogt de veiligheid en werkplezier.

Bovendien sluit het perfect aan bij uw huisstijl. Hetzelfde geldt voor promotiekleding. Staat uw personeel in het weekend op de tennisbaan, het voetbalveld of in het fitnesscentrum? Wat zou u ervan vinden als zij sporten in kleding met uw bedrijfslogo? Promotiekleding is daarnaast uitermate geschikt voor sponsoring van evenementen.

Uw sportclub in een goed tenue met een goede sponsoruiting maakt een professionele en verzorgde indruk. Daarnaast verhoogt het zeker uw naamsbekendheid en bouwt het positief aan uw goodwill. SF Studio biedt maatwerk tegen een scherp tarief!

Daarnaast is SF Studio verkooppunt van Fristads, Kansas, Slazenger, US-basic en custom made kleding.PROMOTIEMATERIAAL

 

SF Studio heeft alles op het gebied van promotiemateriaal en relatiegeschenken.

U wilt een feestgeschenk of een leuk presentje bij een speciale actie? Kijk snel in onze webcatalogus voor een uitgebreid overzicht van artikelen. Artikelen die altijd scherp geprijsd zijn. Ook wanneer u kleine aantallen wenst. Uw relatiegeschenk of promotiemateriaal voorzien van logo of tekst? Ook dat kan. Vraag naar de mogelijkheden.RELATIEGESCHENKEN

 

SF Studio heeft alles op het gebied van bedrijfs- en promotiekleding & promotiemateriaal en relatiegeschenken.

U wilt een feestgeschenk of een leuk presentje weggeven bij een speciale actie?

Artikelen die altijd scherp geprijsd zijn. Ook wanneer u kleine aantallen wenst. Uw relatiegeschenk of promotiemateriaal voorzien van logo of tekst? Ook dat kan. Vraag naar de mogelijkheden

 

 

Een greep uit de merken:

               

        

         SPANDOEKEN EN VLAGGEN

 

Een spandoek of vlag is een unieke manier om extra attentiewaarde te creëren, voor bezoekers van uw bedrijfspand, maar ook bij sportgelegenheden, op een markt of braderie, et cetera.

Voor bezoekers van uw bedrijfspand, stand maar ook bij sportgelegenheden, op een markt of braderie en meer. SF Studio ontwerpt, produceert en plaatst. De hoogwaardige kwaliteit en de kleurgarantie geven u de gelegenheid om meerdere jaren gebruik te maken van uw spandoek of vlag.

 

SF Studio bewaakt uw huisstijl en maakt de ontwerpen in onderling overleg, toegespitst op de locatie waar het spandoek of de vlag wordt opgehangen. De hoogwaardige kwaliteit en de kleurgarantie geven u de gelegenheid om meerdere jaren gebruik te maken van uw spandoek of vlag.

Voor spandoeken of vlaggen heeft u maar één full-service reclamebureau nodig die voor u ontwerpt, ontwikkelt èn het in eigen huis produceert. U profiteert zo optimaal van onze vak- en materiaalkennis.

Hier vindt u een impressie van enkele door ons ontworpen en geproduceerde spandoeken en vlaggen. U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek aan ons kantoor, zodat we u meer kunnen tonen op het gebied van spandoeken en vlaggen. Afspraak maken?TEKSTPRODUCTIE

 

Websiteteksten, slogans, reclameteksten, folderteksten, nieuwsbrieven, persberichten… Er zijn tal van teksten die uw organisatie aangaan. Het is belangrijk dat de teksten één toon hebben. Hierbij waarborgt u ook uw huisstijl en (gewenste) imago.

SF Studio heeft al vele oneliners, reclamekreten, slogans, advertentieteksten gecreëerd en in de praktijk toegepast. Daarnaast is het maken van een bedrijfsprofiel in korte en bondige zinnen, die uitnodigen om verder te lezen voor uw brochures of website, een sterke kant van SF Studio. Ook voor de vertaling van uw website naar het Engels, Frans of Duits bijvoorbeeld kunt u bij het reclamebureau terecht. Handig wanneer u uw activiteiten wilt internationaliseren. Meer weten? Neem dan contact op.VERPAKKINGEN

 

Verpakking met een origineel design? SF Studio regelt het voor u.

Er zijn tal van mogelijkheden. Vraag ernaar.WEBDESIGN EN RE-DESIGN

 

Een goed grafisch ontwerp spreekt uw doelgroep meteen aan.

Dit betekent dat het webdesign naadloos dient aan te sluiten op uw huisstijl en (gewenste) imago. Uw website voorziet in de gewenste informatiebehoefte, en is bovenal duidelijk en gebruikersvriendelijk. Het webdesign dient ook rekening te houden met toekomstige uitbreidingen en de mogelijkheid dat u zelf ook, indien gewenst, uw website kunt actualiseren en beheren met bijvoorbeeld beeldmateriaal, foto’s, actuele informatie, speciale aanbiedingen, et cetera.

 

WEBDESIGN

Uw website voorziet in de gewenste informatie behoefte en is bovenal duidelijk en gebruikersvriendelijk.

De basis van uw website bestaat uit een goed communicatieplan, internetmarketing, webadvies, webdesign, webdevelopment en webonderhoud.

Het webdesign dient ook rekening te houden met toekomstige uitbreidingen en de mogelijkheid dat u zelf ook (indien gewenst) uw website kunt actualiseren en beheren met bijvoorbeeld beeldmateriaal, foto’s, actuele informatie, speciale aanbiedingen, et cetera.

 

WEBSITE RE-DESIGN

Bent u ontevreden over uw huidige website? SF Studio analyseert met u uw website en maakt aanpassingen zodat uw website:

 • uw doelgroep direct aanspreekt;
 • aansluit bij uw bestaande huisstijl;
 • aansluit bij het (gewenste) imago;
 • voorziet in de informatiebehoefte van (potentiële) klanten;
 • duidelijk en gebruikersvriendelijk is;
 • goed gevonden wordt door zoekmachines.

Verder kunnen wij uw website uitbreiden met een webshop, nieuwsbrief-module of digitale agenda. Bovendien kunnen wij u instrueren hoe u zelfstandig uw website kunt actualiseren en beheren met tekst en beeldmateriaal.WEBHOSTING

 

SF Studio kent een drietal pakketten op het gebied van webhosting.

Na inventarisatie zullen we samen een keuze maken. Hierbij is onder andere het geschatte dataverkeer, hoeveelheid e-mailadressen, het wel of niet toepassen van een webshop van belang. Uiteraard kan er gedurende een periode gekeken worden naar het “gebruik” en daarbij gewisseld worden van pakket.WEBONDERHOUD

 

In de praktijk blijkt vaak dat het actualiseren van de website vooruit wordt geschoven.

SF Studio is u graag van dienst en neemt het onderhoud graag op zich. Het reclamebureau maakt hierover vooraf duidelijke afspraken; wie wat doet en wanneer en welke tarieven gelden. Geen verrassingen gedurende de uitvoering. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.WEBSITE

 

Een website is tegenwoordig niet alleen een informatiemiddel. Nee, het is ook hét online visitekaartje van uw organisatie.

Bij SF Studio kunt u terecht voor goed webadvies, fraai webdesign, vakkundig webdevelopment, professionele hosting en accurate tekstproductie. Teksten waardoor u beter gevonden zult worden met zoekmachines zoals Google.

En wat dacht u van uitbreiding door middel van een webshop, filmpjes of digitaal agendabeheer? SF Studio kan u hierin ondersteunen. Onder andere een goed communicatieplan vormt de basis van uw website. Hierin wordt een analyse van de doelgroep(en) gemaakt, promotiemix en onder andere uw (gewenste) imago.

 

Uw website is een belangrijk medium voor het contact met uw (toekomstige) klant. Met een goed communicatieplan legt u de basis van uw website. Wij maken met u een analyse van de doelgroep(en), een promotiemix en onder andere uw (gewenste) imago. En daarmee bouwen wij voor u een klantvriendelijke website.

 

WEBDESIGN ADVIES

In de meeste gevallen bouwen wij voor u uw website, maar het komt ook voor dat wij adviezen uitbrengen voor het bouwen, aanpassen (redesign) en/of uitbreiden van uw website.

Vaak vindt uitbreiding plaats met een webshop of nieuwsbrief-module.

Een gratis website bestaat niet. Dat weet u ook wel. Maar door een website te ontwikkelen met gezond verstand kunt u wel veel geld besparen. Wij zullen u bijvoorbeeld niet adviseren continu geld uit te geven aan goede zoekresultaten bij Google. Wij bouwen gewoon een betere website die zonder terugkerende kosten hoog scoort bij zoekmachines. Laat u voor webdesign dus adviseren door SF Studio.

 

WEBSHOP EN -DEVELOPMENT

Uw website is een dynamisch communicatiemedium. Om het voor uw doelgroep interessant te houden uw website regelmatig te bezoeken, dient u deze steeds te actualiseren.

Uiteraard is het ook mogelijk uw website uit te breiden. Een webwinkel of webshop kan een uitstekende aanvulling zijn op uw bestaande website. Zeker wanneer u deze door het ontwerp goed laat integreren in uw bestaande website. Ons reclamebureau kent de weg in de wereld van webwinkels, webwinkelsoftware en webwinkelhosting. Wij vinden voor u een passende oplossing.

Interactie met de bezoekers van uw website is ontzettend belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan formulieren, waarmee klanten hun interesse voor uw producten en diensten tonen, een poll waarmee u uw klanten kort en snel kunt enquêteren of een forum waarop cliënten van een zorginstelling met de cliëntenraad kunnen communiceren. Alle dynamische elementen die u aan uw site wilt toevoegen programmeren wij in uw website op zodanige wijze dat deze functioneel en in de stijl van uw website toegankelijk zijn voor de bezoekers.

 

 


Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .