FULL-COLOR

 

Posters, stickers, spandoeken en vlaggen en autobelettering. Het is slechts een greep uit de onderscheidende full colors van SF Studio.

Het reclamebureau maakt en produceert zelf de ontwerpen. Ontwerpen die scherp geprijsd zijn en geleverd worden met drie jaar kleurgarantie. De basis van een kwalitatief hoogwaardige full color is goed beeldmateriaal. Dit kan SF Studio voor u verzorgen. Want ook voor fotografie bent u bij SF Studio aan het juiste adres.

 

De full-colors zijn in binnen- en buitenkwaliteit leverbaar.

In onze werkplaats kunnen we uw afbeeldingen printen, lamineren, op maat snijden en appliceren. Of het nu gaat om stickervelletjes met uw logo of fotowanden van ettelijke vierkante meters, full-colors kennen een breed toepassingsgebied. De basis van een kwalitatief hoogwaardige full-color is goed beeldmateriaal.

In ons bedrijfspand hebben wij een professioneel ingerichte fotografieruimte met camera's, diverse professionele fotolampen en -achterwanden. Uiteraard vindt er ook op locatie fotografie plaats, waarbij onze mobiele fotografieapparatuur wordt meegenomen. Al het beeldmateriaal wordt op de hoogste kwaliteit ontwikkeld en beheerd, zodat het voor alle reclametoepassingen kan worden gebruikt. Of het nu voor een foto in een advertentie is, een full-color voor op uw bedrijfswagen, website of op en groot projectbord, het beeldmateriaal is van een perfecte hoogwaardige kwaliteit.

SF Studio heeft veel ervaring in het ontwerp, productie en toepassen van full-colors op het gebied van:

 • Posters:
  Binnen- en buitenkwaliteit met kleurgarantie: voor bijvoorbeeld binnen presentaties / stoepborden / (zie ook onze website versdia.sfstudio.nl)
 • Autobelettering:
  Uw producten, gerealiseerde projecten of huisstijl op uw wagenpark
 • Stickers:
  In alle soorten en maten leverbaar. Vanaf >1 stuks voor een scherpe prijs!
 • Spandoeken en vlaggen:
  Uw vlag of spandoek in full-color uitvoering is pas echt opvallend en onderscheidend.

Alle full-color toepassingen worden geleverd inclusief kleurgarantie.

Voor alles op reclamegebied heeft u maar één full-service reclamebureau nodig die èn ontwerpt, ontwikkelt èn het in eigen huis produceert. Naast vakkennis over beeldbewerking en kleurenprofielen kunt u van ons ook een goede materiaalkennis verwachten.

Hier vindt u een impressie van enkele door ons gerealiseerde projecten. Daarnaast bent u van harte uitgenodigd voor een bezoek aan ons kantoor, zodat we tijdens onze wederzijdse kennismaking meer zullen tonen op het gebied van full-colors. Afspraak maken?

Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .