KLANTERVARINGEN

SF Studio realiseerde al talloze projecten.

Johan Visser van ProfiStep, Piet van Neerbos van Neerbos Vishandel en Wim Westra van FlexQuality vertellen u graag over hun ervaringen. 

WERKWIJZE

Kom eens kennis maken! Want een goede dienstverlening komt tot stand door te luisteren. Luisteren naar uw wensen, ideeën, eisen of vragen.

Wij maken het product dat écht bij u en uw bedrijf past. Marketing- of communicatieadvies nodig? Samen komen we tot een oplossing. SF Studio denkt met u mee. Uw doelgroep staat hierbij centraal.

Voordat de Betuwse reclamestudio daadwerkelijk aan een opdracht begint wordt een duidelijke planning gemaakt. Op deze manier weet u te allen tijde waar u aan toe bent. En, uiteraard, wanneer u bijvoorbeeld een concept kunt verwachten. Transparantie, creativiteit, kwaliteit en betrouwbaarheid, daar kunt u van op aan!

Een opdracht op uurbasis of een vooraf afgesproken projectprijs? Het behoort beide tot de mogelijkheden. Duidelijkheid van tevoren!

 

 STRATEGIE

Een goede uitwerking van communicatie- of marketingconcept begint bij het bepalen van een strategie.

Een strategie is het optimaal gebruiken van de beschikbare middelen om de gestelde doelen op midden- en lange termijn te realiseren. Reclamebureau SF Studio bepaalt de strategie samen met u! Want alleen samen creëren we synergie! Oftewel: net even dat beetje extra.

Kom dan ook eens vrijblijvend kennismaken in het landelijke Ochten en kijk of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Het Betuwse reclamebureau vindt het belangrijk dat u zich bij hen thuisvoelt.SPONSORING en Maatschappelijke verantwoordelijkheid

SF Studio draagt graag een steentje bij aan de maatschappij!

Daarom zet de organisatie zich actief in voor diverse lokale organisaties zoals diverse sportorganisaties. Omnisportvereniging Olympia in Ochten is hier één van. Voor hen heeft SF Studio een nieuwe huisstijl ontwikkeld, maar ook diverse sponsorborden in het gebouw van Olympia zijn door ons gemaakt. Een andere sportvereniging is tennisvereniging Kellendonck uit Kerk Avezaath. Hiervoor heeft SF Studio een sponsorplan gemaakt. IJsclub de Hoeken uit IJzendoorn wordt geholpen met een aantal borden, fotografie en een nieuw logo. Voor Gioya Lancee, aanstormend talent shorttrack heeft SF  Studio onder andere een sponsorplan, website en vistekaartjes gemaakt. Nu, eind november 2015 is ze al geselecteerd voor de nederlandse selectie worldcupploeg (internationale A wedstrijd) tegen en met onder andere Jorien ten Mors en andere wereldtoppers. Ook is SF Studio actief voor de Techniekwedstrijd Rivierengebied. Naast het jaarlijkse themalogo en de gadgets hebben we de nieuwe huisstijl aangepast. Het drukwerk is inmiddels in gebruik en de website is geheel vernieuwd. Ontwerp-bouw-hosting-nazorg: in handen van SF Studio.

 

Voor sportondersteuning in de ruimste zin van het woord, kijk op : www.betuwe-sport.nl

 


Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .